vineri, 3 februarie 2012

Bărbații sunt de pe Marte - Femeile sunt de pe Venus



A trecut ceva vreme de când n-am mai scris ceva aici. Ei bine...tocmai mi-a venit o idee! Un băiat, mândru de descoperirea pe care a făcut-o, mi-a arătat pe un blog un dicţionar explicativ "feminin" şi din câte am citit acolo...se pare că noi fetele nu suntem înţelese aşa cum ar trebui. De exemplu :

"5 minute
- interval de timp intre una si trei ore folosit la aranjarea parului, pensarea sprancenelor, datul cu rimel, creionarea buzelor rujate, aranjatul in oglinda;
-expresie folosita cu predilectie de ea, cand tu te grabesti la o intalnire cu ora fixa, pe care ai fost destul de tantalau sa o divulgi."

1. În nici un caz nu facem asta în trei ore, maxim o oră.
2. Dacă facem asta, o facem ca să arătăm bine pentru iubiţii noştri şi pentru a-i face mândrii că au fete/femei aşa frumoase, stilate şi îngrijite lângă ei :)

"Discutie
– bazait cu o cadenta de 10.000 de cuvinte pe ora, numai pe note acute, ce intervine dupa ce ti-ai cumparat o undita, placa video, faruri noi la masina sau orice altceva de care ea nu se foloseste;"

1 Nnote acute? s-au încurcat termenii, aici ar fi vorba de "ceartă", zic eu.
2. Discuţiile nu ar porni de la aşa ceva, odată ce acele obiecte ar fi fost cumpărate pe bugetul băiatului/bărbatului şi nici nu cred că ne-ar interesa lucrurile respective, mai ales că nu sunt pe domeniul nostru.

"Epilat
– procedeu tehnic de defrisare a zonelor cu crestere rapida. Ca si recoltarea mararului el poate fi efectuat prin metode variate, care se diferentiaza prin randament, luciu si cantitate de durere emanata. Epilatul cu ceara este de departe cel mai brutal mod de a scapa de lichenii nedoriti. Se ia un litru ce ceara, topit in haurile iadului, fierbinte de indoaie aluminiul si se toarna peste biata vegetatie inocenta. Cand urletele inceteaza, inseamna ca ceara s-a intarit, cuprinzand tulpinitele florei in cauza intr-un cleste fara scapare.. Dupa un moment de respiro se apuca stratul de ceara cu ambele maini si… mi se face rau numai sa povestesc despre asa ceva… si se trage cu putere.. Acutele realizate in acest moment de posesoara reliefului
fost-vegetal nu sunt periculoase pentru urechea umana, in schimb pot ucide sau mutila grav peckinezii de pe o raza de trei kilometri."

1. VEDEŢI CÂTE SACRIFICII FACEM NOI ??

"Toc
– cui care pleaca din calcai si se infinge in sol, incercand sa eleveze femeia cu cel putin jumatate de cap pentru a vedea mai bine pe unde merge.
Tocul este extrem de util pentru o anumita categorie de barbati, asa numitii pampalai, papa-lapte, oua moi, gelatini, carora le face mai mult spatiu, acolo unde stau ei, sub papuc."

1. Tocul doar ne dă un aer de eleganţă [asta în cazul fetelor/femeilor care ştiu să meargă pe tocuri] şi feminitate. Nu asta vă place la noi ?

"Curatenie
– una din obsesiile cele mai violente ale femeii cu repercusiuni grave asupra psihicului masculin. Dupa atacurile verbale tocatoare de creieri despre cum iti arunci sosetele aburinde pe unde nu e cazul, despre cum nu strangi niciodata dupa tine si alte nimicuri de astea, vine consecinta cea mai dureroasa a acestui procedeu: orice lucru de care ai cat de cat nevoie sa iti fie la indemana dispare cu desavarsire si trebuie sa aduci cainele de vanatoare al vecinului pentru a-l gasi, evident ea nestiind unde l-a pus cand a facut ordine."

1. Noi fetele vrem doar să îi învăţăm minte pe băieţi să fie ordonaţi şi să-şi pună în ordine lucrurile. Ce e aşa de greu ? Nu durează mai mult de 10 minute să-ți rezolvi dezordinea.


Mikipi la datorie, terminat.

2 comentarii:

  1. " Se ia un litru ce ceara, topit in haurile iadului, fierbinte de indoaie aluminiul si se toarna peste biata vegetatie inocenta." Faza cea mai tare :)))

    RăspundețiȘtergere